Janheid is tof!

Janheid is een mannetje, een klein mannetje, voor wie de wereld net iets simpeler en mooier is. Deze site is een illustratie van de illustraties die werden gemaakt door Janheid, over Janheid en van Janheid.
Als je de prentjes wat groter wil zien kan je er op klikken! Zo eenvoudig is het...

Wie nu de echte Janheid is, de tekenaar, of de getekende? Dit blijft een eeuwige, kosmische vraag die nog generaties lang zal nazinderen in de hoofden van desbetreffende generaties.
Het staat wel als een paal boven water dat de lach en de traan in deze tekeningen mijzelf (Janheid) alleszins veel plezier doen.

Hopelijk jullie ook...

Als je een berichtje wil achterlaten, een commentaar of gewoon een woordje kan je dat hieronder doen. Gewoon op 'comments' klikken...

9 opmerkingen:

Jacqueline zei

Heel leuk je tekeningen eens bijeen te zien.Op en top Janheid!

fluffie zei

janheid is mijn held!! het is een hele fijne blogspot en leuke tekeningen :-) keep on drawing!
liefs,
fluffie

Anoniem zei

Cool joh! Uw tekening van de door-ons-allen-zo-beminde professor Smeyers als boskabouter, zou menig pedagoog en psycholoog in schaterlachen doen uitbarsten. Janheid for president!

Sofie

Anoniem zei

Geweldig. Hiervan wordt je vrolijk! Ik hoop nog heel veel leuke hersenspnsels van jou te zien dikke knuf Miesch

Anoniem zei

Wat ik hier zie is helemaal Jan...
Beste Janneman, het wordt tijd dat je uitbreekt! Je mag me altijd als referentie opgeven in je portfolio... :-) Want als ze het niet inzien na wat hier allemaal staat, dan mogen ze eens naar onze halmuur komen kijken!!! Ik vind alleszins dat het tijd wordt dat je naambekendheid krijgt. Go for it!

Uw rechtmatige tanteke van moeders zijde.... (tromgeroffel)... tante ... Vera.

Anoniem zei

Het blijft een plezier om de tekeningen te zien!

Charlotte

Anoniem zei

t'Is altijd weer een plezier om nieuwe creaties te ontdekken op je web-pagina. En ook proficiat met de toevoeging van de prachtige creaties van je Moeke. Dat iedereen nu maar eens massaal opzoek gaat naar jullie web-side, zodat jullie binnen de korste keren ook op google doorbreken. Wie start er een fanclub? Ik ben alvast een ongeschreven lid...
Nog héél veel sucses... Miesch

Ericoooo zei

Hola amigo! Soms kom ik is een kijkje nemen op je website om te zien of er weer nieuwigheidjes op komen te staan. Altijd wel is leuk om hier te komen piepen!
Grtz!
wicca wicca!

Osteles zei

De andere helft van het kosmisch verantwoorde duo Janheid en Osteles komt ook eens piepen.

En hij zag dat het goed was.


Hooghartige groeten,
Osteles